Krkonošské toasty

SUROVINY:
veka 400g
šunkový salám 100g
sýr eidam 200g
máslo 200g
smetana na šlehání 100g
žampióny čerstvé 400g
červená paprika (kapie) 1ks
sůl
zelená petrželka

Postup:
Z veky nakrájíme šikmo asi centimetrové plátky, které z jedné strany potřeme rozpuštěným máslem a v rozpálené troubě zprudka opečeme. Na plátky nakrájené žampióny dusíme na másle do měkka, osolíme a promícháme s ušlehanou šlehačkou. Na opečené plátky veky klademe plátky šunkového salámu,žampióny, povrch posypeme strouhaným sýrem, pokapeme máslem a zprudka zapečeme v rozpálené troubě. Zdobíme kouskem kapie a zelené petrželky

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.