CIBULKA V SLADKOKYSELÉM NÁLEVU

on

Nálev:image

1 l vody

1/4 l octa 8%

75g cukr

35g sůl

12 tabletek umělého sladidla

 

Oloupané, opláchnuté cibulky vkládáme do horkého nálevu , necháme přejít var, pak je skládáme do skleniček, proložíme bobkovým listem, kousky červené kapie, zalijeme teplým nálevem, sklenice upevníme víčky a sterilujeme 20 minut při 85 °C. Cibulky takto naložené přikládáme k vařenému hovězímu, na obložené chlebíčky, studené mísy a kombinujeme je s jinými, barevně odlišnými sterilovanými zeleninami.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..