Kapr v remuládě

on

 

600 g kapraimage

150 g kořenové zeleniny

50 g sterilovaného hrášku

50 g cibule

200 g majonézy

100 g mléka

citrónová šťáva

sůl

ocet

Očištěnou zeleninu nakrájíme na jemné nudličky, cibuli na kolečka a vložíme do osolené vody s octem. V této várce uvaříme do měkká očištěné porce ryb a necháme vychladnout. Majolku zředíme mlékem, přidáme scezenou zeleninu a hrášek, ochutíme citrónovou šťávou a solí. Promíchanou marinádu nalijeme na uvařené ryby a necháme v chladu proležet.

 

Zdroj: Výstřižek ze starých novin

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.