Červená omáčka

on

Pikantní příloha ke karbanátkům, kebabům a jídlům balkánské, turecké a asijské kuchyně.06_176

160 g rajčatového protlaku

1 cibule

1 lžíce mleté Čubrice

1 lžička sójové omáčky

mletá pálivá paprika podle chuti, sůl

Do skleněné nebo porcelánové misky nastrouháme oloupanou cibuli tak, že ji držíme za neodříznutou kořenovou část, nerozpadne se. Přidáme protlak a ostatní přísady podle chuti, zamícháme dřevěnou vařečkou, přikryjeme a necháme v chladu chvíli odležet.

 

Odkazy:

Čubrica

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..