Růžová koktejlová omáčka

on

Suroviny

5 lžic majonézy

3 lžíce kečupu

3 lžíce tuhé ušlehané šlehačky

1 lžíce koňaku nebo whisky

špetka čerstvého drhnutého tymiánu

půl stroužku česneku

mletý bílý pepř,sůl

 

Postup přípravy

Majonézu důkladně promícháme s kečupem, šlehačkou, koňakem (whisky) a prolisovaným česnekem, dochutíme pepřem, tymiánem a solí, před podáváním vychladíme.

 

Poznámka k receptu:

Hodí se ke grilovanému masu, zelenině, do sendvičů, k těstovinovému salátu… No prostě záleží na Vás.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..