Fazolový guláš s masem

on

300 g vepřového masahttps://i2.wp.com/upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9d/Gundu_minapappu.jpg/640px-Gundu_minapappu.jpg?resize=303%2C227

1 cibule

1 lžíce sádla

250 g fazolí

sůl

pepř

mletá sladká paprika

Fazole přebereme, opláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme tři hodiny máčet. Potom je v téže vodě uvaříme doměkka. Maso nakrájené na kostky dusíme na cibuli zpěněné na sádle s mletou sladkou paprikou. Mírně podléváme a dusíme, až je maso měkké. Pak smícháme maso se scezenými fazolemi, podle chuti přisolíme a opepříme. Podáváme s chlebem.

Foto: Wikimedia Commons, Autor: T.sujatha

Sešity domácího hospodaření 1985

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.