Parmigiana z lilků

on

18102009022

Suroviny:

600g rajčat

500g mozzarelly v nálevu

12 plátků lilku ( cca 300g )

olivový olej

lístky bazalky

strouhaný parmazán

 

Plátky lilku potřeme olejem a opečeme na grilu nebo na pánvi, ke konci pečení je osolíme.18102009023

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Mozzarellu nakrájíme také na plátky.

Připravíme 4 malé parmigiany. Položíme na sebe vždy plátek lilku, rajčata, lístky bazalky a mozzarelu. Každou parmigianu zakončíme plátkem lilku, pokapeme olejem a posypeme strouhaným parmazánem.

Pečeme v předehřáté troubě na 180 C 10 minut.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.