Tomatová omáčka

on

Na tuto omáčku budeme potřebovat

150g majonézy

70g  hodně zralých oloupaných rajčat (nebo použijeme konzervovaná drcená rajčata)

1-2 stroužky česneku

1 lžička cukru

4 lžíce olivového oleje

sůl, pepř

Postup:  Na olivovém oleji zpěníme prolisovaný česnek, stáhneme ho z tepla a přidáme rajčata, sul, pepř a cukr. Necháme vychladnout a přidáme majonézu. Dohladka promícháme dáme do lednice na 30 minut odležet.

 

Ke grilovanému masu fakt výborné, v létě jsme ji vyzkoušeli a všem moc chutnala

 

Zdroj: časopis Žena a kuchyně

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..