Cizrnový salát s červenou cibulí

  • 1 červenou cibuli
  • 1–2 čerstvé chilli papričky
  • 300 g vařené nebo konzervované cizrny
  • čerstvý tymián
  • 5 lžic olivový olej
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • sůl a pepř
  • šťáva z 1 citronu
Cizrnový salát – foto Michal Hrubý Photography

Z oleje, hořčice, citronové šťávy, soli a pepře vyrobíme zálivku. Cizrnu smícháme s nakrájenou cibulí a chilli papričkami a přidáme zálivku. Hodí se jak samostatný pokrm tak jako příloha třebas ke grilovanému masu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..