Guláš z hovězích líček se žampióny

on

500g hovězích líčekIMG_4414b

150g žampiónů

50 g hladká mouka

2 ks střední cibule

3-4 stroužky česneku

1 PL mleté papriky

pálivá paprika ? podle chuti

majoránka

sůl, pepřIMG_4404b

olej

vývar (voda) dle potřeby

 

Hovězí líčka nakrájíme na kostky, cibuli na drobu. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli do hněda, přidáme nakrájené maso, sůl, pepř a restujeme do tmavěhněda. Přidáme nadrobno posekaný česnek, mletou papriku, zarestujeme a zalijeme. Dusíme dokud maso není téměř měkké. Šťávu vydusíme na tuk, přidáme na plátky nakrájené žampióny, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem (vodou) a provaříme. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou.

 

IMG_4436b

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..