Fazolový guláš s masem

on

300 g vepřového masahttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9d/Gundu_minapappu.jpg/640px-Gundu_minapappu.jpg

1 cibule

1 lžíce sádla

250 g fazolí

sůl

pepř

mletá sladká paprika

Fazole přebereme, opláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme tři hodiny máčet. Potom je v téže vodě uvaříme doměkka. Maso nakrájené na kostky dusíme na cibuli zpěněné na sádle s mletou sladkou paprikou. Mírně podléváme a dusíme, až je maso měkké. Pak smícháme maso se scezenými fazolemi, podle chuti přisolíme a opepříme. Podáváme s chlebem.

Foto: Wikimedia Commons, Autor: T.sujatha

Sešity domácího hospodaření 1985

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..