Vynikající maso v hořčici

Suroviny

1 kg vepřové maso (jedno jaké, plátky, kousky..já doporučuji krkovičku)

2-3 dcl troška oleje

kremžská hořčice (malý kelímek)

2 velké cibule

1 palička česneku

sůl a pepř

 

Postup

Maso naklepeme, dáme do misky, osolíme, opepříme, zalijeme zálivkou kterou připravíme z hořčice a trochy, a kterou do masa lehce vetřeme.Maso dáme do vhodné nádoby a proložíme cibulí a česnekem. Naložené maso necháme uležet do druhého dne. Druhý den maso zprudka opečeme na oleji, vložíme do pekáčku a přikryté pečeme v troubě téměř do měkka. Ke konci pečení odklopíme a dopečeme. 
Až je maso měkké, tak se může baštit.

Neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..