HOUBOVÝ GULÁŠ

on

30 g slaniny

30 g másla

image1 větší cibule

1/2 kg čerstvých hub

150 g uzeniny – např. špekáčky

sůl

paprika

kmín

2 lžíce rajčatového protlaku

mouka nebo strouhaný chléb

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme, přidáme máslo, zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a nakrájené houby a dusíme je, vložíme salám nakrájený na kostky, podle chuti osolíme, opaprikujeme a přidáme rajčatový protlak. Pokrm má vzhled, hustotu i chuť guláše masového. Zahustit můžeme strouhaným chlebem nebo moukou.

 

 

Zdroj: Výstřižek ze starých novin

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.