Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

Grilovaný hermelín

Vyzkoušel jsem skvělý recept na grilovaný hermelín a nedá mi to, se nepodělit.
recept jsem nalezl na webu „fresh.iprima.cz“:http://fresh.iprima.cz/recepty/grilovany-hermelin-s-dijonskou-horcici-karamelizovanou-cibuli-na-pive

 

 

Sedlčanský hermelín na gril 1 balení

dijonská celozrnná hořčice 4 lžičky

větší cibule 2 ks

kompotované, čerstvé nebo mražené brusinky 60 g

olej 3 lžíce

hnědý cukr 2 lžíce

světlé pivo 200 ml

sůl

 

1

V hluboké pánvi nahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstavte.

2

Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte ¼ cibule. Zakryjte ji kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu.

3

Dejte na gril a pečte 5–7 minut z každé strany. Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..