Guláš pražského dročkáře

SUROVINY:
hovězí maso přední 300g
vepřová plec 300g
kabanos 100g
feferonky 50
tuk 100g
cibule 200g
rajčatový protlak 10g
česnek
hladká mouka 100g
paprika mletá sladká
sůl
pepř
kmín
majoránka

Výrobní postup: Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibulku do zlatova, přidáme hovězí maso,protlak, koření, česnek a feferonky, zarestujeme, přidáme papriku, podlijeme a dusíme. Přibližně po 20 minutách přidáme vepřové maso a dusíme do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu vydusíme na tuk. Zaprášíme moukou, zalijeme a provaříme.Omáčku dochutíme a scedíme na maso.Na kostičky nakrájený kabanos osmahneme na tuku, přidáme do hotového guláše a necháme přejít varem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..