Bramborová kaše s rokfórem

Ilustrační foto422737 / Pixabay

Ingredience:
400g brambor
sůl
0.2l mléka
2 lžíce másla
2-3 lžíce strouhaného rokfóru
2 malé mladé cibulky

Příprava:
Očištěné brambory nakrájíme na 1/4, zalijeme osolenou vodou (pozor, rokfór je dosti slaný), přikryjeme a uvaříme za občasného mícháni do měkka.
Uvařené brambory zcedíme, prolisujeme, přidáme horké mléko, máslo a vymícháme na hladkou kaši. Přidáme nastrouhaný sýr.
Podáváme kaši posypanou na jemno pokrájenou mladou cibulkou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..