grilovací hořčice
francouzská hořčice
hladká mouka
olej
4 střední cibule
sůl, pepř
Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí a olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet.
Na rozpáleném oleji roštěnou opečeme a vyjmeme. Poté ve výpeku osmahneme z na jemno nakrájené cibule do zlatova, přidáme francouzskou hořčici, orestujeme a podlijeme vývarem (vodou).
Přidáme roštěnky a dusíme do měkka. Hotovou roštěnou vyjmeme, omáčku zahustíme moukou, provaříme, dochutíme pepřem a solí a přecedíme na roštěnky.
Druhé dvě cibule nakrájíme na kolečka a v rozpáleném oleji osmažíme do zlatova.
Podáváme s bramborem a při podávání roštěnou zdobíme osmaženými kolečky cibule