Roštěná na hořčici

4 ks roštěné o váze 150g rostenec

grilovací hořčice

francouzská hořčice

hladká mouka

olej

4 střední cibule

sůl, pepř

 

Plátky roštěné naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme grilovací hořčicí a olejem a necháme nejlépe do druhého dne v ledničce uležet.

Na rozpáleném oleji roštěnou opečeme a vyjmeme. Poté ve výpeku osmahneme z na jemno nakrájené cibule do zlatova, přidáme francouzskou hořčici, orestujeme a podlijeme vývarem (vodou).

Přidáme roštěnky a dusíme do měkka. Hotovou roštěnou vyjmeme, omáčku zahustíme moukou, provaříme, dochutíme pepřem a solí a přecedíme na roštěnky.

Druhé dvě cibule nakrájíme na kolečka a v rozpáleném oleji osmažíme do zlatova.

Podáváme s bramborem a při podávání roštěnou zdobíme osmaženými kolečky cibule

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..