Rozpis na 4 porce:
600 g kuřecích prsou
400 g broskvového kompotu
několik snítek čerstvého tymiánu
50g másla
sůl
mletý bílý pepř
2 lžíce oleje
80 g tvrdého sýra (4 plátky)
80 g šunky (4 plátky)
Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou, osušte a rozkrojte tak aby šla vytvořit kapsa. Maso naklepejte, nejlépe přes folii, aby se maso nepotrhalo. Broskve nechte okapat, avšak šťávu nevylévejte, ale zachyťte ji do misky. Na naklepané plátky masa rozdělte plátky šunky, sýra a broskve, přehněte jako kapsu a sepněte snítkou tymiánu. Osolte a opepřete.
V pánvi rozpalte olej a připravené kapsy opékejte z obou stran, asi 6-8 minut. Potom je podlijte broskvovou šťávou (zhruba 150 ml), přidejte máslo a duste doměkka. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory či rýže.